Ano je ten verš inspirován Verbíři, protože zrovna když sem to skládal tak mi hráli a hodilo se mi to tam, ale snad to není nic špatného :)
10.07.2010 17:17:00 | Zbyhněv
Landa je fajn, viď? Nic ti tu nepodsouvám a dokonce mám tušení, že tu tohle dílo už dříve s podobnou odezvou bylo, ale nezapírej, že - byť třeba nepřímo - jsi na ten jeden veršík přišel díky Verbířům... (A pokud vážně ne, tak se omlouvám.) Jinak je ale báseň taky fajn :,)
29.06.2010 20:27:00 | E.
Děkuji, ona je deprese a bolest dobrá inspirace :) Ale je to starší dílo :)
06.06.2010 14:37:00 | Zbyhněv