utíkáš
utíkáš
kam utíkáš?
stejně se
neschováš
utíkáš
kam utíkáš?
před sebou se
neschováš
utíkáš
kam utíkáš?
věříš v
lepší skutečnost
utíkáš
a nikoho
neohromíš;
neutečeš
utíkáš
kam utíkáš?
nenajdeš
co hledáš
vím to
taky jsem
utíkal,
nenacházel
můžeš všem
útéct, můžeš
to vzdát, můžeš
doběhnout
nic nezměníš;
trny se
v srdci každýmu
zakoření
ty to vzdáváš
bojíš se trnů
bojíš se bolesti
už mě nezajímáš
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., synanceia, Agniezka
Komentáře (0)