Život
Anotace: Snaha o báseň o životě.
Proč vůbec Bůh stvořil život?
Asi abychom poznali zemi plnou novot.
Země je obrovská prý i kulatá,
a touha člověka po poznání je nezkrotná.
Člověk je jak zvyklaný kámen,
když něco udělá špatně je s ním ámen.
Život je krátký, přesto krásný,
člověk by jej měl prožívat a být nezkonale šťastný.
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, anatantal, malá slečna, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)