Ještě malou chviličku,
tu prosím zůstaň Culíčku,
Mám na tebe prosbičku
mohu ti poslat hubičku...
Pomalu by usedl retní motýlek na levém víčku
já bych pak sfoukl plápolající svíčku.
Šli spolu se projít a zřít noční oblohu a hvězdičky
pak přečtu pohádku na dobrou noc a popřál hezké sníčky:-)
10.06.2010 20:31:00 | Danger
Přileť obláčku sněžně bílý
obepluj všechny nástrahy nebe
čekám již notnou chvíli
až oblohou uzřím Tebe...
moc hezké,cinkání...
:-)
07.06.2010 19:49:00 | Sisinka