Poslední lov na pár zbytečných slov..
Tři pramínky potůčků,
drásají krajinu.
běhám po lese s oštěpem a chytám slova.
Když žádné nechytím, tak asi zahynu.
A když nezhynu, tak začnu znova.
Až nějaké chytím,
což možná stane se,
Přestanu běhat s oštěpem po lese.
Ulehnu pod strom,
za víčky najdu klid.
Usnu tam na dlouho,
možná že začnu hnít.
S cedulí na zádech
-NECHTE MĚ BÝT-
budu po smrti,
konečně žít.
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Básničkáříček, Morsia
Komentáře (0)