ICQ ...
Anotace: **- ... aneb, ti kluci jsou poslední dobou nějaký divný ...
.
.
Na ICQ
jsem chytil štičku
i s korálkou na pupíčku
zítra příjdou s kámoškou
... oslní mě roznožkou ...
Nabízím mou
hlavu z ryby
.. úplatek
mi není cizí
za zážitky klidně dát
když jsem blbej
nakvadrát
Jen poraďte
jak hru hrát,
... když svlečou se
kde najdu myš,
bych moh´ si
jackpot naklikat ... ?
***
.
------------------------------------------------
Comment Marfušce 7.6.2010 14:02 | HarryHH
.
.
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: Zefi, Marfuša, Květka Š., CULIKATÁ, Špáďa, al-pacino, anatantal, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)