často
Častokrát si myslím,
že jsem tu sama,
hladová po lásce,
snad se mylím...
k nejedné vrásce
dálší přibyla
Probdělá noc
dá se mi sen
ztrácím se v hluboké noci
chci tě tu zase
tebe jen.
S bolesti na hrudi
usínám sama
hladová po lásce
chci odejít
otvírá se mi brána.
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Sýkorka07, ostuda lidstva, CULIKATÁ
Komentáře (0)