O ženách
Anotace: Cherchez la Femme (Za vším hledej ženu).
Mám rád ženy, které svádí,
když mé tělo i duši hladí,
ty, jež vždy dobře naladí
a moje vady jim nevadí.
Každou hloupost vám prominu,
když mi zašeptáte ve stínu,
že mě tolik milujete... Inu,
pak odpouštím vám vaši vinu.
Mám rád vaše ladné křivky.
Smutné je, když krásné dívky
říkají milencům citlivky,
dělají z nich hloupé naivky.
Nám to někdy nedochází,
pač jediné, co nám schází,
potvrďte mi moji drazí,
je touha býti s dívkou nazí.
Flirt nás nikdy neopouští,
abychom pak mohli v houští
milovat se dlouho s touž; ti,
jejichž známost končí spouští.
Přečteno 384x
Tipy 32
Poslední tipující: Gabrielle, Andee, Vanilková Ninja, carodejka, Elisha, Květka Š., Divoženka1, hašlerka, Dygi, WAYWARD, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)