Noční výkřik-y
Anotace: Takto žila (žije) jedna smutná duše...aktuálnější je "žije", ale je to v závorce proto, aby "žila" bylo co nejdříve pravdou...no ju, stále se víry nepouštím :)...přeji krásný den plný sluníčka nejen venku...
NOČNÍ VÝKŘIK-Y
5. 6. 2010 /„2h ráno“/
Tak
Tak tu teď sedím,
smutkem usnula jsem,
do stropu hledím,
sklenku s šampusem.
Nyní spát se nechce,
v očích stále slzy,
změň to, řekne se lehce,
bolí to a mrzí.
Nevím, kde najít sílu
a na nohy se postavit,
ale stále mám víru,
že přijde den pro oslavy.
...a budu žít bez obavy…
Proč
Proč smutek tu utápím,
tolik bolesti, žalu,
to se fakt utrápím?
Proč bouří se Etna
a tma je mým přítelem,
dočkám se světla?
Proč pláč mě provází,
kdy přijde změna
a bude konec nesnází?
Proč, ptám se stále,
přijď anděli, prosím,
mám už na mále…
Zblázním se
Zblázním se,
derou se slzy,
já nechci,
tak to mrzí.
Jak dál,
pomož mi,
není „král“,
pro mé sny?
Je – není,
nevím teď,
sním – bdím,
krutý svět!
Tak pomoc volám…
kdy už se dočkám?
Žít
Chci žít, Lásko,
nebaví mě umírat,
chci jít, Lásko,
nemohu teď usínat.
Chci Tebe, Lásko,
v objetí být,
chci dýchat, Lásko
a konečně žít.
5. 6. 2010 /„2h ráno“/
Přečteno 416x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, Charibeja, Trich, Zorenka Ježková, Paulín, Niky88, Psavec, Bíša, carodejka, Zefi, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)