Svět je báječné místo k narození

Svět je báječné místo k narození

Anotace: :)

Aby jsi se dostal až tam,
musíš ujít cestu dlouhou.
Cestu neznámo kam
pro myšlenku pouhou.

Čekáš, tušíš, doufáš a sníš
v možné i nemožné,
jen sladce bdíš
a čekáš, co nastane.

Již čekat dál tě nebaví,
už tam by jsi chtěl být,
nyní ti nic nebrání,
svět chystáš se dobýt.

"Co je to? Kde to jsem?"
Ptáš se, celý zmatený.
Díváš se udiveně kolem,
jak pytel na brambory.

Učíš se dýchat, hýbat se i mluvit,
cítíš lehký vánek, co hladí tvou tvář.
Vidíš motýla, chceš ho ulovit,
na nebi velkou jasnou zář.

Mnoho nádherných květin,
vůni louky a lesa,
jsi šťasten, a to tím,
žes poznal krásu světa.

"Nic krásnějšího snad ani není,
Svět je nádherné místo k narození!"
Autor Iwushak..., 07.06.2010
Přečteno 472x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Neldor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Závěr je moc hezký.

08.07.2010 00:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel