Střípek múzy
Střípek múzy
Náhrobky tiše spící
V noci
Ve světle svící
Tehdy nezpívají ptáci
Mezi hroby tiše snící
Leží básnící
Pod korunami spících stromů
Nikdo už nechystá se domů
Nikdo nenaruší noční klid
A tak můžou klidně tlít
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Poetisa, ir.is, CULIKATÁ, Bíša, malá slečna, mida, synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)