Anotace: ošklivá, na ironii založená básnička. někdy se štítím samy sebe... a to, když tou svou ohavnou myslí rozesmutňuji, koho nechci.
:o) patěnko schválně Ti dávám ST, abych Ti udělala reklamu, protože myslím, že jistý druh pánů tomuto vylíčení neodolá -- tož nech je můžeš vyházet /:o) 3/4 jich bude divnejch/ a trošku se rozptýlíš.
07.06.2010 21:15:00 | pamp_elka