jsem
Anotace: řekni co jsi zač!
Jsem sluníčko
když chceš svítím
do sítí paprsků Tě lehce chytím
jsem hvězda
která nocí plane
a dává pozor co se stane
jsem měsíc
bez něj by to nešlo
to aby nás zlé obešlo
jsem lékař
a léčím medem
když smutek otravuje jedem
jsem Tvůj
skřítek naslouchač
pokušitel a rozesmívač
jsem plachý
když dárky nosím
červený šeptám vem si prosím
jsem blázen ?
ať !
Přečteno 311x
Tipy 27
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Dota Slunská, Elisha, Psavec, hašlerka, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)