Vědět...?
Vědět, kam člověk vkročí
Vědět,co člověka čeká
Vyhnul by se tomu?
Nebyla by to škoda?
Jak bych se mohl radovat , kdybych nevěděl, co znamená trpět ?
Člověk chce být šťastný
Chce se mít
Udělá pro to vše ?
Nebyla by to škoda ?
Jak bych se mohl cítit šťastně, kdybych nevěděl, co je trýzeň ?
Touha se vázat
Za každou cenu
Jaké násilí vás drží spolu ?
Nebyla by to škoda ?
Jak bych mohl cítit lásku, kdybych nevěděl, co je samota ?
Jdi si vpřed
Jdi si vzad
Všichni dojdou ke stejnému cíli
Ne, to není škoda
Jak bych mohl zemřít, kdybych nevěděl, co je život ?
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, malá slečna
Komentáře (0)