stánek smutku
ná tváři je cítit vánek
zvony na poplach zvoní
uprostřed náměstí stánek
u kterého každý,slzičky roní
je to stánek bez štěstí
co prodává zlé vzpomínky
nic dobrého to nevěstí
srdce tíží i drobné kamínky
každý kamínek je kus pocitů
pocitů zlých a neštastných
na světě je čím dál víc necitů
a mnoho míň,těch štastných
já na podobný stánek narazil
bylo mi děsně a plakal sem
ale pláč a vztek sem porazil
ted pod nohama??? pevnou zem
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: vlcatko, Mraveneček, CULIKATÁ, labuť, PrinceznaHeliovýchbalonků, Dev_LATea_princess
Komentáře (1)
Komentujících (1)