Koření

Koření

Atmosféra mrazivá
Slunce si sklenice ohřívá
Pod strunami nitra, jedna vlna skrytá

Tikot hodin, odhánět kouřová mračna a splín
Plastové lžičky,roztrhaná kniha
Umývat si sny, kreslit křehké dny

Opírat se o paže větru
Koření a vůně šafranových květů
Kapky deště, odhánějí náznaky šedé

Všechno jde mimo čáry
Žár ohně a tvé čisté tvary
Rozpoznávat nebo letět

Rozdávat barvy mámení
Ochutnávat dál, než se smí
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 07.06.2010
Přečteno 357x
Tipy 15
Poslední tipující: mida, jedam, Morgenstern, Psavec, malá slečna, CULIKATÁ, labuť, Bíša, Shnecek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ochutnat vic nez se smi - to se mi libi - opravdova pozitkarka

08.06.2010 20:03:00 | Morgenstern

líbí

Pěkná Princezno,voňavá jako koření života:))

08.06.2010 07:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel