Splíny
Hluboké myšlenky nízkých lidí
výrazné pohledy nevýrazných žen
stud stydlivých co veřejně se stydí
kratičké ACH! kukačky za svým mládětem
Hymna němých zní mezi slovy
tisíce vidoucích jde o slepecké holi
bohatství chudých vysušených dásní
výkřiky slepých co křičí "Bože zhasni"
Splíny pro dnešek i zítřek
i splíny co spí dosud v podzemí
splíny malých bílých myšek
jen splíny a včerejšek neměnný
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: Johny Styx, Verena, Psavec, Mbonita, Mraveneček, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Fighting Dreamer, Shnecek
Komentáře (1)
Komentujících (1)