Brouku můj,mě budou taky chybět hlasité školní chodby,ale bohužel je to součást života,jež každý z nás musí podstoupit...Je to bolestivé,avšak pro naše životy důležité,abychom nezapoměli,jak jsou pro nás důležití...
14.08.2010 17:20:00 | sarycek
Denisko, děkuju... jsi úžasná, skvělá...:) já na vás nikdy nezapomenu, bylo to krásný.. jedeš na Fořt..? Byla bych moc ráda..:)mít po boku hladivý zvuk violy..:)
měj se krásně.. opatruj světlo...
DĚKUJU.
08.06.2010 23:24:00 | Dilla