Skládám si štěstí

Skládám si štěstí

Anotace: Věnováno... Vám..

Sbírka: Věnováno

Skládám si štěstí,
ze zlomků naděje,
ůsměvů co mi patří a nepatří.
Z plavých kratochvílí,
hloubek sametových očí.

Skládám si stěstí,
z kousků bolesti,
nepřekonatelnosti naděje,
jedinečnosti síly,
nekonečnosti čekání.

Skládám si štěstí,
laskavě hledící,
v naději doufající.

Skládám si štěstí,
neobyčejně obyčejné,
krásně hřející,
absolutně dokonalé.

Skládám si štěstí beze slov.
Jen z pohledu sametu Vašich očí.

Skládám si štěstí,
co chytne mě a nepustí,
skládám si štěstí, mou víru.
Můj včerejšek, dnešek i zítřek.
Někdy se zdá,
že stačí jen natáhnout ruku,
a vzít.

Najednou příjde chvíle,
jako by mě opustilo.
Víte, co udělám?
Vzpomenu si na Vás,
sesbírám střepy vzpomínek,
pak zas a znovu.

Skládám si štěstí...
Autor Chechtalka, 08.06.2010
Přečteno 484x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Mbonita, Psavec, jedam, BARBYE, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Divoženka1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Úžasně super príma píšeš!!!!:-)ST

26.06.2010 01:18:00 | ilona

líbí

Tohle je úplně super bezvadně napsanýýýý :-)!
ST

19.06.2010 16:16:00 | susana načeva

líbí

Něco jako puzzle a pak to stojí za to :)

08.06.2010 13:40:00 | BARBYE

líbí

To děláš moc dobře-takových,co si ho zde skládají je povícero:)

08.06.2010 10:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel