Ve městě
Anotace: A pak to zajiskřilo a Bylo...
A pak to zajiskřilo a bylo
Ale nebyla tma. Bylo světlo
Které Ti náhle z kapsy vypadlo
A cinklo o chodník
Jak chtělo moje město hudbou naplnit…
A betonové kvádry stály nehnutě
Kovové dráty stiskly perutě
A bylo ticho
To světlé Ticho bez ptaní
Když zmlkly hebké tóny
Začlo šeptání...a na kamení dosed klid
Jak chtěl jsi moje srdce hudbou naplnit
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Daniel S., Zorenka Ježková, jedam, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)