Hodně dobře vtipně napsané!Smála jsem se!:-)Jinak,já za sebe se doznávám !:-))
10.06.2010 17:50:00 | ilona
Prakticky všichni heteromuži se snaží již od prvního pohledu poznat, co se skrývá dál a hlouběji. V těle i duši. A to šoustavně. Lepší však je, víme-li o tomto "tabu" předem, ušetří nás to nejen marné snahy a žalu, ale často i ponížení...
09.06.2010 01:41:00 | Špáďa