Večerní příhoda
Anotace: hvězda, karafa, tygr, kůže, ovečka, čajník
Vyšla už první hvězda
čekám na koncert slavičí
něco se mi však nezdá
za oknem stín je kočičí
nějak se mění v šeru
nachvíli dech se mi úží
karafu s vodou beru
vždyť z tygra mám husí kůži
rozsvítit venku musím
teď rychle běží z kopečka
přivolati ho zkusím
mírný je jako ovečka
kocour je v tom nevinně
zprvu že strachy jsem ztuhla
v klídku přede na klíně
v čajníku voda už bublá
Přečteno 494x
Tipy 43
Poslední tipující: Holis, jitka.svobodova, drsnosrstej kokršpaněl, Čoki, Bíša, hauskaa, ilona, jedam, modrá..., harmony, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)