Lopata
dnes jsem
devět hodin
házel lopatou
vozil kolečka
plné suti
lopata dnes
byla mým dlaním
blíže než
vlastní
přirození
celý den
celý týden
celý život
házet lopatou
připadám si
jak
lopata
za tři dny
končím,
naštěstí
Přečteno 222x
Tipy 8
Poslední tipující: Alfie, CORONATION, ewon, 4LJFilip, Unyle Pěl, pamp_elka
Komentáře (1)
Komentujících (1)