Anotace: 9.6.2010 ... a zase slova ... Ovečka - Tygr - Karafa - Čajník - Kůže - Hvězda ...
ta je hodně dobrá, úplně sama protéká pod očima a těší je
20.07.2010 22:14:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Kdyby byla vyrovnaná,
utekl bys dřív než z rána
nežli tuhle nebo nic
zvol si hvězdu z Nemanic.
..... pěkné dílko
09.06.2010 22:02:00 | Marfuša
od tebe i ty granaty,
jsou jako pohlazeni od taty
kez bych se umela drzet tvych rad
v ho*n*ch se jiz vice nestourat
09.06.2010 18:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba