VOJETEJ VOLIVOVEJ VOLEJ
***
Vojetej volivovej volej
nevolej
stejně ti rozumím
jak houslový klíč zaseklý v zámku
a v podzámčí
práh zavřených dveří
vychutnávám marjánku zahučí
paoči poskočí o stránku
tam je to popsáno
bardámo už mi to stačí
posedím chvilku než mi mžitky
se mi tam pletou
ou samé jedna vedle druhé
přebuchtěno
ženo jdu domů nezoufej oukej
mám těžký krok
prorok je ze mě zoufalej
denně se cítím dopředu zfackanej
***
Přečteno 356x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elisha, Stoneman, střelkyně1, Íá, modrá..., Bíša, Iv, Holis, zenge, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)