Lepší maminka
Víš jak to bolí, když po mně řveš,
Že to co ti říkám, je pouhá lež?
Ano, kdysi jsem ti lhala,
Dávno jsem s tím však přestala!
Vždycky jsem chtěla mít mámu,
Která mi řekne hned po ránu:
„Přeji hezký den,
Nepůjdem dneska ven?“
Která, když mě něco trápí, řekne:
„Neboj, mě trápilo to taky..“
A dá mi nějakou radu,
Abych neměla svěšenou bradu..
Která, když chci spát u kámošky,
Řekne: „Klidně běž a nezapomeň na ponožky!“
Která po mě neječí, když sedm půl dne u písíku,
Kor když sem před tím dala všechno do rychtiku.
Já tě mám moc ráda mami,
A jsem ráda, že seš s námi…
Jen občas myslím trošinku,
Na tuhle lepší maminku.
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)