Bilancováním k rovnováze
Anotace: pochytané myšlenky anebo jen občas vedu uvnitř zvláštní řeči..
ŽIVOT
Sladskost na špičce prstu..ochutnává
opilá, rozbalená věta
Nahá a průsvitná jako vzuch
Pláče uprostřed života malá duše
Jak snadná chvíle něhy..
odpoutaná slza padající k zemi
Stehy počítá od dob zla
Hra iluzí na kusy ledu
Předu..jako kočka
Spokojeně
Bezbolestná fantazie světla
Pohádka, co sedí v parku
pod stromem a sní..
Utichá zítřek
ztichlo i teď..okolo, uvnitř
Bez svolení mysli
jasná krása uvnitř ticha
Posvátnost přírody
Lichá čísla v řadě svádí
vnitřní cíl a smysl bytí v daru
..života
Radost je slyšet za slovem mír
Rozpustí zbytečný splín
Kam asi pluje..jen on ví
Každý den..bdí a z minulosti se vrací
sem..ke mně..
A občas volám ho zpět z budoucnosti
LÁSKA
Ukáži ji květ roztomilosti
s poupětem
Nevinně tančím tu hru s životem
Zaliji horkou vodou čaj
a pozoruji v něm vylouhované sny
Příchuť medu, třešní, malin..
Dny, kdy odkryté pravdy odhalují tvář
opatrně..
není žádná svatozář
Jen život čeká až přestane se čekat
a začnou se žít..živé sny
Někdo hraje své hry
ve světě vnějším
Tuším sílu úplňku..té noci, kdy
stíny kolem stromů tančí
ve větru..hra nekonečná světel a stínů
Rozkvétá první sazenička, co
rozvoněla se mi v očích
Bolest, co mi nepatří vracím zpět
..klidně
Ztrácím pojem o čase..jenž neexistuje
Pak..
beze slov, bez vizí, bez prachu..
s láskou odkládám vše, co je ..
..zrozené ze strachu
A život jde dál..
..kdoby se bál..
Tak..
roztáhněte křídla..
..k výšinám
Přečteno 404x
Tipy 53
Poslední tipující: enigman, Beepat, Alien.v.v.s., Mario de Janiero, Radek.oslov.Šafárik, Sisinka, Koza, Zorenka Ježková, Bíša, Čoki, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)