probuzení ...
úlevu ... nepřináší ...
jen vzpomínky
včerejších kocovin
a smrad chcanků
... slov ....
vyřčených ve vzteku
.. v afektu ...
bezmoci ...
cesty
***- ... od nikud ... nikam ...
30.06.2010 18:35:00 | HarryHH
Lehce?:)).Já myslím,že těžšce:)).A Culda se nikdy neutopí,on umí dobře plavat a má oporu:)).
09.06.2010 17:20:00 | CULIKATÁ