Anotace: ...jedna další nerýmovaná...
Odvolávám cokoliv, co jsem kdy napsal (teda jako k minulé básničce), že by někde chyběla stylová vytříbenost! I tato nerýmovaná obstojí v řadě se všemi.
Hodně nad tím co je psáno budu myslet. Díky BlackT.
28.12.2005 23:35:00 | Hary_nš
Opět jenda silná věc, krásné opisy, hlavně ve druhé sloce. Ta je opravdu hodně povedená.
28.12.2005 20:21:00 | risik
Pěkné dílko. Myšlenkové a pravdivé.
Děkuji za komentík. S mím štěstím si nelam hlavičku. Někomu je přáno, někomu méně, jindy se daří a jindy zase ne. Mě 1 člověk proklel, tedy řekl mi věci, jež se náramně plní ... To nic. Jednou to přende.
28.12.2005 17:30:00 | NikitaNikaT.
Baruško to je víc než těch pár řádků..cítím se podobně, koukám, že máme hodně podobné pocity..Ráda bych ti pomohla, jen sama nevím jak se jich zbavit, jak se jim bránit..Buď silná a bojuj zlato!!
Chválit ani nemusím, sama víš, že píšeš krásně a mně se to hrozně líbí! 100=)
28.12.2005 12:20:00 | makretka