trápení,trápení,samé tápení
a toho smíchu pořád kolem dokola
Doufám,že koutky rtíků ti visí nahoru... :-)
15.11.2010 19:46:00 | Danger
moc pěkné ST!
14.06.2010 18:20:00 | xoxoxo
Kdo nenavštívil komunitu církevní,nebo i dobrou komunitu, partu sportovní v tělocvičně,nebo na vodě,vřele do těchto komunit doporučuji zajít.Tam mračouny nenajdeš.ST.:-)
11.06.2010 09:34:00 | Jeněcovevzduchukrásného
To máš pravdu,taky mám ráda ten pocit,když jsou lidé šťastní a smějí se.Ale stále se culit mi nejde,to ti závidím.Asi musím ještě dost těch chmur vyprášit.Ale snažím se usmívat se co nejvíc.
10.06.2010 02:32:00 | Iv
Úplně mi mluvíš z duše,napsala jsi to přímo nádherně!A závěr je úžasný!A máš pravdu-většinou,když se na lidi,které ani neznám usměju i oni mi úsměvem oplácí a je to hřejivý,příjemný pocit:)-proto se culím téměř pořád:)).
09.06.2010 22:36:00 | CULIKATÁ