Bolí tě srdce
Slz déšť stéká od tváře
prázdná náruč bolí
pár čtyřlístků ze snáře
se dlouhým steskem drolí.
Nejsem tvůj a nejsi moje
přesto vnímám křehké srdce
v širém moři jedna bóje
dnešní úsměv chutná trpce.
Těsně ústa sevřená
nevydají hlásku
duše stenům svěřená
potřebuje lásku.
Přečteno 407x
Tipy 17
Poslední tipující: Jiná, toužím.jít.dál, labuť, harmony, WAYWARD, CULIKATÁ, Agniezka, Květka Š., malá slečna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)