U pirátů
Velmi dávné taje
vítr hvízdá v ráhnoví
snesl se až z ráje
nikdo se nic nedoví.
Důležité skutky přeci
navždy v sudech schovány
v rozpálené rudé peci
obruče k nim kovány.
Díry voskem zalévané
námořnické pití
na moři jsou pláče slané
k ránu všichni zlití.
Jedním hákem podá
neposlušné kluky
král proti nim dodá
třeba celé pluky.
S piráty se drží basa
to je velký um
veselá jsou často chasa
ženy, zpěv a rum.
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Kateřina Wahyu, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)