Mezi ploty
Byla jsem trhat žlutý kytky
dnes večer
když slunce hořelo
Viděla jsem je za mřížemi
tam kde je zahrada učesaná
a pavilony
a nemyslí tam vůbec na nic
klid rozhostil se v mojí duši
ten večer
křičeli na mě pávi
Viděla jsem je za mřížemi
občas je pouští ven mezi lidi
a dívali se
a nemysleli vůbec na nic
Tisíce kytek ve vysoké trávě
jak slunce
za kovovým plotem
Trhala jsem je za mřížemi
občas mě pustí mezi ty lidi
je ticho
a nemyslím vůbec na nic
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, callowsick, Romana Šamanka Ladyloba, JardaCH, Skalsky Pavel, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)