Anotace: tak nějak..možná hůř či lépe (jeden se usměje - druhý se uvnitř klepe)
Výborně!
Nádherný postoj upřímného Člověka a jeho čisté duše!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Z nejčistších slov pak rostou velikáni...
Před nimi klekám, dávám se na pokání...
Ti silou ducha slynou! —
A copak dinosauři?
Ti klepají se vinou a chovaj se jak hauři.
02.07.2010 16:15:00 | Špáďa
tak z klevet nízkých vznikli trpaslíci
je moudré lišky lehce smete chuj
ty pěno zášti dál si stokou pluj
již místo není v bílé dvojveslici
===
Jiří senior
18.06.2010 11:26:00 | j.c.
jsi obrazem svých slov
diamant ryzí,zvonivý kov
nov naděje
slovo co zahřeje
a daruje do duše krásu
něhu,spásu ...
ST
10.06.2010 20:48:00 | Mbonita