Pro mne to zatím bylo...
Láska je jako sněhová vločka. Když si myslíš, že ji pevně držíš, roztaje...
Takže vlastně sem nenašel tu pravou ořechovou :-)
Díky Culíku !
10.06.2010 21:38:00 | Danger
krásně jsi to řekla.. jednoduše, jemně... a i když to člověk ví, rád si to tvými slovy připomněl..
10.06.2010 19:31:00 | zelená víla
Kdepák Kačí,je v tom řečeno,že je jedinný z mnoha,hřeje Tě láskou člověka a nikdy neodchází-až leda se smrtí:).Musí se chladit:))
10.06.2010 10:55:00 | CULIKATÁ