pocta Beanovi
Anotace: experiment - dílo je poskládano :-) z názvů děl - a jednotlivá díla hledejte u Mr. Bean-a
Sbírka:
Pocta ...
Lopatkové střípky
Óda na trávicí trakt
Semafory postojů
Naše společná kamarádka
Mraková
Madam Deprese
Odpouštím ti..
Carpe diem
Hovory s Bohem
Blues o děravým srdci
Alternace na perlu
Nektar žití
Jarní touha
Erotický záblesk
Stavěcí
Ctižádostivá
Kráska a zvíře
Zpověď snílka z Literu
Citový rapsodie
O nekonečném podléhání
Mít rád
Báječný den
Žijeme?!
Kam kráčí lásky?
Na křídlech motýlích
Život si s námi hraje…
Něco
Múzy
Tobě
Samota
Ano, miluji tě
Milostné šachy
Kapka
Vzduch
Bleší
Láska jako droga
Ranní
Gurmán
Ženy
Cesta k bohu
Přečteno 440x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Zorenka Ježková, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Stoneman, Bean, PIPSQUEAK, Mbonita, Kateřina Wahyu, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)