~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prý..CHTĚL BYCH ti dát holka
k svátku BONBONIÉRU
jenom nevím jestli tuto
nebo tamtu vyberu.
Má LODIČKA z papíru
teď VZKAZ ti přinese
ten potůček kolem plotů
vím,až k vám vine se.
Já ti píšu,že v PODLOUBÍ
na náměstí tě počkám
COPÁNKY ti mašlemi ozdobím
"tebe se nedočkám"?
Řekl bych ti SMÍM PROSIT?
A nabídl bych ti své rámě
a tu BONBONIÉRU
tu asi pošleme tvé mámě.
V trávě si zahrajeme třeba
spolu ŠACHY
ty dala jsi mi mat?
Já se o tebe jako ŠLECHTIC
ne,nebudu dnes prát.
Zajdu si ke kašně na náměstí
slunce dá vodě třpyt
a zaženu tam svoji ŽÍZEŇ
z té kašny budu pít.
~~~
Abych nezapomněl...
a potom jsem ze smutku
sněd tu sladkou dobrůtku,
už nehraji si na ŠLECHTICE
z BONBONIÉRY
zbyla jen prázdná krabice.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od čokolády jsem se
umazal
to by si i LOJZA dal
...
No,to se čte hodně dobře!:-)Marek se tulí blahem-určitě je to pro něj pocta!:))
ST
12.06.2010 23:55:00 | susana načeva
Marek bude mít určitě radost :))) Napsala jsi to parádně :) na jedničku s hvězdičkou :)
10.06.2010 16:49:00 | Hazentla