Anotace: napsáno v jediné minutě, mě myšlenkové pochody, jsem úplně blbá a úplně se odhaluju. mno, jsem v náladě :), už se těším až si to zítra přečtu :)
A sakra, už to tady všichni napsali, co by mne mohlo napadnout, včetně "křičícího ticha". Jsem rád, když někdo napíše své nejniternější myšlenky s otevřeným poselstvím.
30.12.2005 20:42:00 | Hary_nš
Tak v náladě jo? :o) Báseň skvělá...100 To ticho na konci je hodně good.
28.12.2005 10:42:00 | BlackTangerine
Každý žije pro jistý svůj sen, bez snů snad nejsou cíle a člověk, má-li nějaký ten sen, má stále pro co žít, když už pro nic, tak alespoň pro něco ...
27.12.2005 23:15:00 | NikitaNikaT.