Čtrnáct
Anotace: Malý, nepříliš optimistický sonetek.
Hoď svou hlavu za hlavu
spolu s minulostí.
Čtrnáct řádek do davu.
Čtrnáct krátkých zlostí.
Hrdlo sevře úzkost zlá
-štěstí šlape na boty.
Čtrnáct řádků Tvého JÁ.
Čtrnáct řádků mého TY.
Krutost, lenost, naivita.
Lidi rvou se u koryta
- celá společnost.
Celý život. Hlouposti,
všechny velké malosti.
Čtrnáct řádků...
...dost.
Přečteno 224x
Tipy 11
Poslední tipující: Strixa, Bíša, malá slečna, Kapka, CULIKATÁ, aura0, Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)