Mrtví ptáci nepískaj
Anotace: ..a na nebi nelítaj.
K závěru silných nocí
po emočně vypjaté sféře
sladká vůně ovlivněná mocí
blíží se k naší derniéře
empatie bolí a mrtví ptáci nepískaj
mrtví ptáci nepískaj ani na sebe
rozhodnutí na zeleném pásu
ztracený a unavený
pro dělič světa a času
kráčel světem - znavený
mrtví ptáce nepískaj
mrtví ptáci pískat neumí
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, ilona, 666 Idiot MCR
Komentáře (1)
Komentujících (1)