Pravda o Středozemi
Anotace: epická fantasy báseň o konečném zúčtování hlavních hrdinů
Sbírka:
Good Times
Kudrnatý hobit
ozbrojený rytíř
prcek bude zabit
pro šermířův talíř
Krásná elfí víla
skřetí tlupa v lese
rozum předčí síla
v břiše nevejde se
Jednorožec Charlie
černokněžník s holí
řízky už se pálí
kouzelník je solí
Rytíř, mág i skřeti
rezatý pan Norris
vřískot vzduchem letí
Chuck žere i penis
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Aurora., Barbell, Lucerna, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)