Zkus si poslechnout kapelu Nocadeň. Nevím proč, Tvá báseň mi je připoměla-a to je hned za u2 ta nejdokonalejší muzika:))
19.06.2010 19:07:00 | Simísek
Tato sa podarila. Len by som sa este kukla na prvu slohu, lebo tam vo 4 versi chyba do rytmu nejaka kratka slabika typu "zo žíl si vycucať", alebo nieco take...
Inac basen vhodna do zbierky : )
11.06.2010 16:54:00 | Lienna