to se povedlo ...
Anotace: ***- ... anotace viz níže ...
A N O T A C E ...
Zastřelím rozum
na úsvitu
za prasečákem
... pak se uvidí ....
-----------------------------------------------
Otáčím listy map
a sbírám do sklenice
madelinku bramborovou
americký brouk
nám dost ztrpčuje život
na hvězdách je nejkrásnější to
že vlají na praporech
kovová kola se otáčejí
aby ušetřila práci volům
Bůh je bezdomáda
co chčije na asfaltovou zeď ve svým výčepu
utopenci, syrečky
a korálky bobků v čokoládě obalený staniolem keců¨
hostie pravověrných
stačí malý chirurgický zákrok
a budete v pohodě pane lobotome
děti připravte si mávátka
a radostně, radostně ...
je přece první máj
studený máj
v stodole ráj
a nikdy nekrmte zvířata ... !!!
***-... pošla by steskem ...
--------------------------------------------------------
***- ... přítel na telefonu
... .... ... ... nikdy neměl telefon ...
.
.
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Markéta Hl., labuť, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
Komentáře (0)