Báseň šíleného jezdce
Šílený jezdec nočních jízd ve dne hledá
zmateně svoji korouhev
jeho koněm jsou neuspořádané myšlenky
po tváři mu stéká pot úzkosti
je fantómem, ředitelem i divákem opery
potácí se v mlhovinách
prolétává černými dírami
a doufá v lásku
ze sbírky Sluneční mantra (Praha, 2008)
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)