Sedím tady a svítím
Sedím tady a svítím
je noc
jsem sám
ty jsi zase někde daleko, ty jsi pryč
já přežívám
přemítám o světě a jeho záhadách
pyramidy
rhodský kolos
menhiry
a ty jsi pořád pryč
a já se upíjím
a přemýšlím nad devátým divem světa-
svým životem
ze sbírky Sluneční mantra (Praha, 2008)
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Psavec, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)