Černá smrt
Anotace: No,takové krátké..Možná to ještě někdy dodělám..XD
Černé vlasy a pleť bílá
oči jako tmavá slída.
Ta kráska přišla pro Tebe,
ale je v tom háček.
Vždť všude vůkol ní zvoní umíráček.
Černé vlasy a pleť bílá
oči jako tmavá slída.
Ta kráska přišla pro Tebe,
ale je v tom háček.
Vždť pro Tebe teď zvoní umíráček.
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)