Nedorozumění?
Anotace: Jedna rada ve dvojích uších...
Četla jsem mezi tvými slovy
a mluvila a přiznávala
podobojí
Držela jsem tvé dlaně ve svých
Byl tolik živý a sladký
náš budoucí hřích
Ve stopách psích
vědma stará
pradávnou praktikou
nás zaříkala
Prý láska hořet má
Tak tedy
napila jsem se petroleje
teď čekám rozednění
Pro lásku boží
co se to s tebou děje
Blížíš se ke mně
se zapálenou pochodní...
Přečteno 319x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, PIPSQUEAK, zelená víla, Bíša, Holis, 6thSun, Paulín, drsnosrstej kokršpaněl, mida, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)