Pirnerův asyl v Runaway Train

Pirnerův asyl v Runaway Train

Anotace: Musel jsem použít tato slova: Pirner, chámovod, malomocenství, průjem, ořezávátko, tanker, Chod, fixní, plynovod, autonomie.

Cítím se jak plynovod bez plynu
Jak chámovod bez života pulců
Dnem za dnem chřadnu, hynu
Pod autonomií nechtěných vůdců.
Malomocenství sípe kolem mne,
Fixní průjem je jeho stálý druh.
Ořezávátko jazyka plamene,
kolem mé hlavy líže kruh.

On mě k sobě volá ,
je mou neoddělitelnou součástí
I když mluví někde zdola
Větří své blížící se vítězství
Chod v podchodu kýženého svodu
Býti tankerem bujarého věku
Zakusit klid, volnost a svobodu
Zakusit vše a nic při útěku.
Autor Edmond Kadad, 11.06.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí