Svítání
Anotace: ..v duši stmívání
Připadá mi to krásné
Když jde člověk někam za tmy
/Třebas v jednu večer do hospy/
Po pár hodinách vyleze z knajpy
A venku už svítá
A hvězda za hvězdou se ztrácí
Pátá hodina ranní nás vítá
Jsme to my studijící zmrdi
Co se z hospy k ránu vrací
A první lidi už na MHD chodí
Honí se za prací
Toš, čeká mě to za chvilu
Ale ještě těch pár dní si užiju
Přečteno 294x
Tipy 16
Poslední tipující: Slup, jakubisko, Bíša, Niky88, Cassée Moteur, labuť, dream in emptiness, Zorenka Ježková, malá slečna, CRASH, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)