Taktéž synu dodnes sním,že se budu pláněmi,savanou a pouští prohánět na svém koni a do vlasů mi bude foukat teplý vzduch...
19.06.2010 10:31:00 | jakubisko
Skoro všechno se dá koupit...jen pravá láska.. ne!Smrt když příjde její čas neuplatíš ..bere bez pocitu viny..snad jen pro Chárona měj minci úplatnou přes řeku zapomění.Zajímavě napsané..líbí ST.
13.06.2010 21:34:00 | xoxoxo
poslední dvařádky moje řeč.. ikdyžmožná celý poslední odstavec.. chápu.. =(
13.06.2010 02:25:00 | dream in emptiness
Kdo má peníze, koupí si snadno požitek. Kdo nemá peníze, požitek si snadno nekoupí, ale zas má víc svobody a snad i štěstí. Ale ne vždy to tak nutně musí být. Je lepší mít peníze..než ne :-)
12.06.2010 12:48:00 | Chancer